tiistai 2. heinäkuuta 2013

Pikainen päivitys

Tämä on nyt nopea tilapäivitys.
Eli ei mitään uutta ja ihmeellistä ole sattunut...poikaset kasvavat hyvää vauhtia mutta ovat yhä edelleen alle kilon vielä vaikka ovat nyt tasan 7 viikkoisia. O.o
Vielä viikon vauvat vielä ovat kanssani ja sitten ensiviikolla ne jotka ovat mennäkseen menevät uusiin koteihin. :(

Hienoahan se on, että kaikki ovat saaneet hyvät kodit, mutta ikävä jää silti ja todella kova.
Ikävä on myös Pikku kajaalia joka tosiaan jopuduttiin lopettamaan hammasvian takia, mutta nyt pikkuinen on haudattuna äitini pihalle jonne voin mennä häntä aina katsomaan.

Tässä kuussa on Juksun (pentujen isän) leikkaus ja siitä sitten kuukauden päästä yhdistän Milkan (ja Lakun sekä Nekun jos kaikki menee hyvin) Juksun kanssa.
Ensin piti jättää Laku ja Nekku asumaan kahdestaan, mutta päätinkin, että kun tytöt nyt saavat muutenkin Milkan kanssa elellä kun ei ole mitään vieroittamista Milkan osalta tullut niin koitan jos heidän perhe elämänsä sitten alkaisi toimia kunhan Juksu tosiaan on leikattu ja toipunut kuukauden.
Mikäli tämä ei onnistu niin sitten vain Juksu ja Milka saavat asua kahdestaan ja Nekku ja Laku pääsevät kahdestaan omaan häkkiin.


Tälläviikolla kaverini Camillan kanikin pitäisi synnyttää poikaset ja odotan todella innoissani sitä tietoa, että milloin nuo suloiset nakit tulevat maailmaan! <3
En ole nyt kirjoittamassa tänne mitään ennen lauantaita sillä ystäväni tulee kokkolasta kylään. :)

No eipä tässä nyt sitten muta...tähän loppuun vielä poikasten tän hetken painot:

Nekku: 951g
Panda: 992g

Hawk Eye: 920g
Pikku Milka: 994g
Alice: 927g
Laku: 901g

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti