torstai 11. heinäkuuta 2013

Pojat piti erottaa

Kyllä vain, Hawk Eye ja Pandakin piti sitten erottaa eri häkkeihin sillä se toisten alistaminen kävi jo minun hermoilleni ja oli varmasti stressaavaa pojillekin kun melkein jatkuvasti olivat toistensa selässä. =<

Nyt pojat ovat eri huoneissa ja eritoten Panda tuntuu nauttivat saadessaan olla yksin. :)


Tänään kun pidin Milkaa ja tyttöjä vapaana ja pandaa toisessa huoneessa oli Panda päässyt jotenkin esteen läpi tyttöjen luokse ja löysin Pandan sitten oman äitinsä selän päältä...hyi hyi miten tuhma poika! :D

19 päivä pitäisi Hawk Eyen muuttaa uuteen kotiin (tai sitten pari päivää sen jälkeen) ja kyllä tavallaan odotan sitä että saa taas yhden kasvatin maailmalle mutta samalla myös tuo on todella haikeaa odottaa sitä hetkeä.
Nyt paljastui myöskin, että luultavimmin Milkan suvussa todellakin on jossainvaiheessa purentavikaa sillä Nekullekin oli tullut sellaista mutta sen saatiin onneksi hoidettua ainakin toistaiseksi eräässä eläinliikkeessä. :)
Toivon todellakin, ettei muille pennuille tule nyt mitään ja että Nekunkin hampaat lähtevät nyt kasvamaan oikein.

Olen tosiana varma, että tuo vika tulee Milkan puolelta sillä Juksun suvussa ei ainakaan minun tietoisesti ole hammasvikaa tullut eikä kaverillani Camillalla jolla on myös Juksun pentuja (äitikani on eri) niin ole ilmennyt yhtään mitään.










Kuvassa Milka kerjää BJD nukeltani Ryolta herkkuja! = D


Loppuun vielä viimeisimmät painot kaneilta:

Nekku: 1205g

Laku: 1170g
Panda: 1231g
Hawk Eye: 1100g


Tuossa siis vain niiden pentujen painot jotka ovat vielä minulla. :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti