perjantai 19. heinäkuuta 2013

Toipumista

Juksu siis leikattiin tiistaina ja hyvin on poika nyt parantunut...kipulääkkeen annoin tänään viimeisen kerran ja ruoka sun muukin meno maittaa todella hyvin.

Olen varovaisesti koittanut näyttää Milkaakin taas Juksulle mutta taidanpa kuitenkin odottaa oman ajan sillä vieläpä Juksulla nuo hormonit tuntuu jylläävän kun koitti astua ja sitten ruikki pissaakin päälle. :)

Milka on kovasti tahtomassa itse Juksun luo kun ryskytää kaltereita ja jos on vapaana tyttöjen kanssa niin koittaa ensimmäisenä aina mennä huoneeseen missä Juksu on. :D

Milkan astuttamisesta on kohta kulunut viikko ja Milka oikeasti vaikuttaa rauhallisemmalta ja se kaiveleekin todella paljon..heinää ei ole onneksi kantanut eikä pesää siis tehnyt niin..ehkä..siis todellakin vain EHKÄ kyse ei ole valeraskaudesta.
Toisaalta en mene sanomaan vielä mitään kun Milka on ollut oikea haka noissa valeraskauksissaan. =w="

Niin tietenkin ja...Panda lähti uuteen kotiin.
Sanoin pitäväni  Pandan itselläni mutta koska eräs henkilö sitä niin kovasti halusi (oli ihan tuttu kyllä) niin päätin myydä pandan sitten hänelle sillä onhan minulla vielä sitten Nekku ja Laku ja jos nyt Milka saa uudetkin poikaset. :)

Kuvia ei tälläkertaa kun en ole nyt saanut kameralla otettua oikein mitään. = /

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti