sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tänään lähti viimeinenkin kaninpoikanen uuteen kotiin (Hawk Eye).
On hiukan surullinen olo kun nyt koko pentueesta on mulla itselläni jäljelä vain Nekku ja Laku. :)

Tietenkin olen ehistäkin todella iloinen mutta kyllä sen eron huomaa vapaanakin kun pitää niin ei enään niin moni pikkutassu tuolla lattialla hypähtele kuin ennen. :)
No saa nähdä nyt tosiaan miten Milkan tiineyden kansa käy...tänään tuli viikko täyteen.

Ja Juksu...voi sinä Juksuttimeni...huomasin perjantaina, että poikahan on alkanut nykkimään hiukan tikkejään, mutta vielä perjantaina ja lauantaina se oli pientä..kunnes tänään katselin Juksua häkissään ja ensin ajattelin sen syövän umpisuolipapanoitaan kun niin hartaasti nuolesleli peräpään kimpussa..havahduin kun huomasin että Juksu nykkäisi jotain vähän voimakkaammin sillä kanin takaruumis nytkähti myös sen voimasta....otin Juksun syliin ja niinpä niin..se oli mennyt nykkäämään yhden tikin irti ja siitä tuli sitten verta.
Soitin päivystykseen, mutta siellä sanottiin, että ei mitään hätää ole kun ei verta kerran norona tule ja että veri tosiaan tuli varmasti siitä vain kun tikki lähti irti.

En silti saa rauhaa ennenkuin huomenna saan soittaa lääkäriin jossa Juksu leikattin ja kertoa tämän asian...onhan tietenkin leikkauksesta jo melkein viikko ja haavat ovat voineet umpeutuakin sisältäpäin, mutta varmistuksen ainakin haluan..ihan Juksun sekä minun oman mielenrauhuan kannalta. :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti